fbpx
Gyors linkek

Mazda
Schneider Autóház

A tökéletes családi SUV: Önre szabva

A 2023-as Mazda CX-5

Készletről, azonnal

KÉ­SZEN ÁLL, HOGY ARRA VI­GYE ÚTJA, AMER­RE AKAR­JA?

Az egész család számára tágas teret kínáló, kívül-belül szemet gyönyörködtető autó kiváló vezetési dinamikával és a legújabb biztonsági technológiával rendelkezik. Bármerre viszi is az útja, a 2023-as Mazda CX-5 társa lesz az utazásban. A három új felszereltségi szint mindegyikét úgy alkottuk meg, hogy azok inspiratívak és izgalmasak legyen mind az utasok, mind a járókelők számára.a

MINDEN RÉSZLETÉBEN LENYŰGÖZŐ

A felfrissített Kodo formanyelv minden találkozáskor felébreszti Önben a vezetőt. Minden részlet az erő és elegancia átfogó érzetét erősíti – és arra csábítja, hogy a kormány mögé üljön, és vezesse az autót.

IGÉNYEINEK MEGFELELŐ KÉNYELEM

Üdvözöljük a háborítatlan ellazulás világában. A csendesebb utastér kívül tartja az út zaját, míg a belső tér és a magas szintű japán szaktudás teljessé teszi a nyugalom érzését.

AZ AUTÓZÁS VALÓDI ÖRÖME

Élvezze az autózást kompromisszumok nélkül! Az újonnan bevezetett Mazda Intelligent Drive Selecttel és az Off-road móddal minden kihívás izgalmas kalanddá válik, míg a fejlett irányítás és stabilitás örömtelivé tesz minden vezetési helyzetet.

Új Mazda CX-5 Ajánlatkérés

Ne maradjon le a legjobb ajánlatainkról!Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

Kapcsolat

Szerviz