fbpx
Gyors linkek

Mazda
Schneider Autóház

Japánban alkottukMost akár 1.2700.000 Ft kedvezmény a MAZDA CX-60 modellekre.

A Mazda új csúcsmodellje, most akár bruttó 1.270.000 Ft kedvezménnyel lehet az Öné.

A vadonatúj Mazda CX-60 tökéletes megtestesítője mindannak, amit a Mazda az elmúlt 100 évben képviselt: a nagyszerű belső és külső kialakítástól a japán szakértelemig és az új technológiákig minden a fantasztikus vezetési és utazási élményt szolgálja.

A többi Mazdához hasonlóan a CX-60-at is öröm vezetni – intuitív, biztonságos, egyszerű és élvezetes. Kialakítása a kiváló minőségű anyagoknak, a japán örökségnek és annak a szenvedélynek az ötvözete, amelyet a Mazda tapasztalt Takumi mesterei tesznek bele minden egyedülállóan kialakított autónk megalkotásába.

A vadonatúj Mazda CX-60 a legelső PHEV modellünk is egyben, amellyel az új vezetőközpontú technológiák teljes választékát vezetjük be.

A vadonatúj Mazda cx-60 leleplezés

Egyedülálló japán esztétika és elegáns, mégis merész dizájn: a vadonatúj Mazda CX-60 igényes vezetők számára készült. A megnyugtató, elegáns belső tér a diszkréten integrált opciók és a vezetőre összpontosító technológiák széles választékát kínálja, amelyek magasan felülmúlják az elvárásait. Egy SUV, amelyet a minőséget és az izgalmas vezetési dinamikát valóban értő, progresszív vezetők számára terveztünk.

EGYEDÜLÁLLÓ JAPÁN DIZÁJN

A Japánban készített Mazda CX-60 a Kodo formanyelvet követi, és magában foglalja a japán „Ma” filozófiáját, amely az üres térben rejlő nyugodt és méltóságteljes szépséget hirdeti. A Mazda CX-60 minden egyes dizájneleme fontos célt szolgál, valamint finoman érzékelhető szépségről és eleganciáról árulkodik. A belső térben megtalálhatók juharfából, nappabőrből és egyedi textúrával rendelkező japán textilekből készült elemek is.

BIZTONSÁG ÉS KÉNYELEM

A Mazda CX-60 új technológiákkal járul hozzá a biztonságosabb és kényelmesebb vezetési élményhez. Az új funkciók között megtalálható Mazda vezetői személyre szabható rendszer, mely automatikusan a vezető igényeihez igazítja a környezetet, a 360 fokos monitor megfelelő kilátást kínál minden oldalra, az új Kinematikai Helyzetszabályozó pedig jobb manőverezést és kanyarstabilitást tesz lehetővé.

Részletek

Fedezze fel, miért érdemes a vadonatúj Mazda CX-60-at választania, legyen szó akár környezetvédelemről, akár vezetési teljesítményről vagy kényelemről, például a plug-in opcióról, amely tökéletesen kiszolgálja a mindennapi vezetési igényeket. A Mazda CX-60 hajtásláncai rendkívüli vezetési élményt nyújtanak, emellett hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, és eleget tesznek a vezetői igényeknek.

CO2-EGYENSÚLY

A Mazda vadonatúj plug-in hibridje kiváló vezetési élményt nyújt, és környezetvédelmi szempontból is jól teljesít. A Mazda CX-60-at egy vadonatúj 8 fokozatú automata sebességváltóval láttuk el az alacsonyabb károsanyag-kibocsátás és a zökkenőmentes gyorsulás érdekében.

TELJESÍTMÉNY

A vadonatúj Mazda CX-60 a Mazda első PHEV modellje. A 17,8 kWh-s akkumulátorral felszerelt Mazda CX-60 több mint 300 lóerő kombinált teljesítményt nyújt, és hibrid módban akár 200 km/h maximális sebességet is elérhet.

FELTÖLTÉS

Csatlakoztassa a töltéshez a Mazda CX-60-at, és élvezze a károsanyag-kibocsátásmentes vezetést, amely a hétköznapi igények nagy részét kielégíti. A töltés gyors és egyszerű, és ha nagyobb távolságot kell megtennie, a benzinmotor mindig rendelkezésére áll a hosszabb utazások során.

Új Mazda CX-60 Tesztvezetés Jelentkezés

Ne maradjon le a legjobb ajánlatainkról!Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

Kapcsolat

Szerviz