fbpx
Gyors linkek

Mazda
Schneider Autóház

KARBANTARTÁS

BIZ­TOS KE­ZEK­BEN!

Mazda gépkocsija karbantartását és javításait bízza Márkaszervizeinkre Pécsett és Kaposváron, ahol megfelelő diagnosztikai és szerviz-berendezések és képzett szerelők állnak rendelkezésre autója tökéletes műszaki állapotának biztosításához.  Szervizes kollégáink a rendszeres éves átvizsgálások során a Mazda által előírt tematika alapján ellenőrzik gépkocsija megfelelő állapotát és végzik el a szükséges karbantartási feladatokat, hogy Ön mindig gondtalanul, stresszmentesen vezethesse gépkocsiját, mint az első napon.

Márkaszervizeinkben autója nem csak biztos kezekben van, de az elvégzett karbantartások minden esetben a Mazda digitális szerviz-nyilvántartási rendszerében (DSR) kerülnek rögzítésre és autójára újabb 12 hónap Mazda Europe Service assistance szolgáltatást biztosítunk, arra az esetre, ha bárhol, bármikor Európában baleset, vagy műszaki meghibásodás miatt autója mozgásképtelenné válna. Ezt a szolgáltatást autója 10 éves koráig biztosítjuk Önnek az Allianz-Mondial biztosító közreműködésével.

Szeretnénk, ha autója rendszeres karbantartását a garancia lejárta után is szakembereinkkel végeztetné el, ezért ehhez jelentős alkatrész és munkadíj kedvezményt biztosítunk Önnek Márkaszervizeinkben Mazda Select Service programunk keretén belül gépkocsija 3 éves korától. 

Ismerje meg részletesen is az általunk kínált előnyöket.

MÁRKASZERVIZBEN ELVÉGZETT KARBANTARTÁS ELŐNYEI

  • A szerviz-feladatokat képzett szerelők végzik el
  • Eredeti Mazda alkatrészek és olajok kerülnek felhasználásra
  • Elvégzik és dokumentálják gépkocsija éves karosszéria átvizsgálását
  • Ingyenesen elvégzik autóján a szerviz-kampányokat és szoftver frissítéseket
  • A karbantartás rögzítésre kerül a Mazda szerviznyilvántartási rendszerében
  • Autója 10 éves koráig, újabb 12 hónap MES assistance szolgáltatást nyújtunk Önnek

DIGITÁLIS KARBANTARTÁS NYILVÁNTARTÁS

Márkaszervizeink az összes karbantartási munkát a Mazda digitális szerviznyilvántartási rendszerében (DSR) rögzítik. A központi adatbázishoz minden Mazda-partner hozzáfér, ott lekérhetők a karbantartás előzményei ill. az elvégzett szervizmunkák. Ezek elérhetők a MyMazda alkalmazásban is. Ha adataiban bármilyen változás történik, kérjük, jelezze felénk, hogy mielőbb elérhessük Önt.

MAZDA SELECT SERVICE

Gépkocsija 3 éves korától Márkaszervizeink kedvezményeket nyújtanak Önnek autója karbantartásához, hogy Ön minél hosszabb ideig tudja gondtalanul használni azt.

Szervizeink az alábbi táblázatban látható kedvezményeket nyújtják Önnek, gépkocsija soron következő karbantartásakor az eredeti Mazda alkatrészekre, a felhasznált olajokra és a munkadíjra.

MAZDA SE­LECT SER­VI­CE KED­VEZ­MÉ­NYEK

Jármű kora

Elvégzésre kerülő éves karbantartás

Kedvezmény munkadíjra

Kedvezmény alkatrészekre és olajra

3 – 5 éves

4. – 5.

10%

10%

 5 – 10 éves

 6. – 10.

20%

20%

10+  éves

11.  –

30%

25%

Az éves karbantartások során a Mazda által előírt ellenőrzések és cserék mellett elvégzésre kerül gépkocsija karosszéria átvizsgálása, továbbá az esetlegesen szükséges szerviz-kampányok, illetve szoftver frissítések is.  Az elvégzett karbantartások a Mazda digitális szerviz-nyilvántartási rendszerében kerülnek rögzítésre és gépkocsija 10 éves koráig újabb 12 hónap MES assistance országúti segélyszolgálatot is biztosítunk Önnek ingyenesen.

MES - MAZDA EURO­PE SER­VI­CE AS­SIS­TANCE SZOL­GÁL­TA­TÁS

Autója baleset, vagy műszaki probléma miatti mozgásképtelenné válása, mindig kellemetlen helyzetet eredményez, pláne, ha ez az otthonától távol történik.  Ezért megnyugtató tudat, ha autójára érvényes MES assistance szolgáltatás van, amelynek keretén belül segítséget kaphat autója helyszíni javításához, vagy Márkaszervizbe történő beszállításához, illetve amennyiben szükséges csereautót igényelhet utazása folytatásához, vagy szállodai elhelyezést autója javításának idejére.  A MES szolgáltatás érvényességét autója Mazda Márkaszervizben történő éves karbantartásai során tudja ingyenesen megújítani újabb 12 hónapra, autója 10 éves koráig.

Szerviz Időpontkérés

Ne maradjon le a legjobb ajánlatainkról!Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

Kapcsolat

Szerviz