fbpx

Online bemutatótermünk

Egyedülálló, széles modellválaszték, a lehető legjobb árakon

Professzionális szakszerviz

Bátran forduljon hozzánk bármilyen autóját érintő karbantartási és javítási feladattal

Miért szervizeltessen nálunk?

  • Ma már szinte kizárólag márkaszakszervízben lehet minőségi szervizszolgáltatást nyújtani a modern gépkocsikra a szükséges speciális eszközök, szerszámok és szaktudás miatt.
  • A szakszerviz szerelői sokkal jobban ismerik az egyes típusokat, amelyekkel kapcsolatosan rendszeres gyári továbbképzéseken vesznek részt. Így magabiztosan és kellő szaktudással felvértezve nyúlnak az Ön autójához.
  • A munkánk minőségét a saját elvárásunkon túl az egyes gyártók importőrei is ellenőrzik, így nekünk minden esetben kimagasló minőséget kell nyújtanunk.
  • Gyári alkatrészekkel dolgozunk, azaz Ön biztos lehet abban, hogy megfelelő alkatrészek kerülnek az autójába.
"Minden munkatársammal arra törekszünk, hogy az autója kifogástalan műszaki állapotban hagyja el szervizünket, hiszen az Ön és családjának, illetve a közlekedés többi szereplőjének élete múlhat ezen."
Dobi László
Ügyfélszolgálati igazgató

Általános és Select szerviz és kedvezmények

Gépkocsija 3 éves korától Márkaszervizeink kedvezményeket nyújtanak Önnek autója karbantartásához, hogy Ön minél hosszabb ideig tudja gondtalanul használni azt.

Mazda gépkocsija karbantartását és javításait bízza Márkaszervizeinkre Pécsett és Kaposváron, ahol megfelelő diagnosztikai és szerviz-berendezések és képzett szerelők állnak rendelkezésre autója tökéletes műszaki állapotának biztosításához.  Szervizes kollégáink a rendszeres éves átvizsgálások során a Mazda által előírt tematika alapján ellenőrzik gépkocsija megfelelő állapotát és végzik el a szükséges karbantartási feladatokat, hogy Ön mindig gondtalanul, stresszmentesen vezethesse gépkocsiját, mint az első napon.

4fd2ddb91a1b413eb72081fc7f63aa10

Szolgáltatásaink

10 Pontos átvizsgálás

Alapos átvizsgálás a biztonságos járművezetéshez

Klímatisztítás

A klíma tisztítása műszaki és egészségügyi szempontból is indokolt

Gyári kiegészítők

Válasszon eredeti, gyári kiegészítőt autójához, ami garantáltan tökéletesen passzol.

Gyári felnik és abroncsok

Válasszon eredeti gyári alufelniket, továbbá gyári ajánlású abroncsokat.

Aktuális szerviz ajánlataink

Klímatisztítás és pollenszűrő csere

Most különösen fontos a klíma és szellőzőrendszer alapos tisztítása

A jelenlegi világjárvány közepén ne kockáztassa meg, hogy a saját autója klímája okozzon Önnek vagy családjának légúti megbetegedést!

Miért fontos a pollenszűrő cseréje?

A pollenszűrő főként az allergiát könnyen okozó virágporoktól és egyéb porszemcséktől véd, de kismértékben képes megszűrni az autó előtt haladó jármű kipufogó gázait is, például a nagyobb koromszemcséket.

Ha elhanyagoljuk, akkor a pollenszűrő és eltömődik, akkor sem engedi bejutni a szennyező anyagokat, de a tiszta levegőt sem. Ennek fő jelei lehetnek az ablaküvegek egyre gyakoribb párásodásai, a lankadt, bágyadt, izzadó utasok. A levegőtlen, oxigénhiányos, párás utastér pedig egyenesen balesetveszélyes!

Miért fontos a klímatisztítás?

A pollenszűrő elhanyagolása esetén nem csak az utastér, de az autó klímarendszere is párásodni fog, ami a lehető legrosszabb. A nedvesedés miatt ugyanis könnyen megtapadnak a gombák, baktériumok és egyéb egészségre káros mikroorganizmusok, amelyeknek szaporodásához a nedvesség elsődleges feltétel.

Így azon túl, hogy a klímája működését kockáztatja, a pollenszűrő és klímatisztás elhanyagolásával tüdő rendellenességeket és betegségeket is összeszedhet. Ezért kiemelkedően fontos tavasszal a pollenszűrők cseréje mellett a klímatisztítás.

Szerviz időpontkérés

Ne maradjON le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

© Schneider Autóház Kft. 2020