fbpx
Gyors linkek

Mazda
Schneider Autóház

Mazda CX-5

Még több izgalom és kényelem családi kiszerelésben!

A Mazda CX-5 nem ismer határokat

Lehet még tovább fokozni a Mazda egyik legkedveltebb modelljének, a CX-5-nek az összkomfortját, a stílusát, a biztonsági rendszereit és a vezetési élményét? Egyértelműen, különben nem született volna meg ez a tökéletes családi SUV. Biztonságosabb, kényelmesebb, intelligensebb és mazdább! A modell mindezek mellett menetteljesítményével, a legnagyobb gonddal kialakított enteriőrjével és a kocsi teljes digitalizációjával, illetve ahhoz való csatlakoztathatóságával is bizonyítja rátermettségét.

Nagyobb hely, nagyobb élmény!

A Mazda CX-5 mágnesként vonzza a figyelő és csodálattal teli tekinteteket. Attraktivitásának titka a fenséges megjelenés, a kimagasló kényelem, a biztonság és az benne lakozó erő abszolút eszméletlen egyvelege. Hogy tudjuk hová borzolni a kedélyeket a csomagtér-kapacitás 506 literesre lett növelve. Ha költöznie kell, nagyobb csomagot vagy árut szállít csak le kell hajtania az üléseket és máris 1620 liternyi tér áll rendelkezésére. A CX-5 masszív tiszta erejének révén akár 2100 kg tömeg vontatására is képes. Egy igazi mechanikus bika!

Teper a terepen, nincs párja a parton

Akár tópartra tart, akár a hegyeken át vezet útja, akár az aszfaltozott úton halad, akár egy földúton kell keresztülvágnia az CX-5 minden szituációban a maximumot nyújtja, ha kell a göröngyös szituációkból kivágja magát. Hogyan? Úgy, hogy ez a családi centrikusság jegyében megalkotott SUV egy terepjáró tulajdonságaival lett felruházva.

Az intelligens és praktikus összkerékmeghajtás 27 érzékelő segítségével figyeli az autó körüli környezetet és gyűjti az információkat. Terepjáró funkcióinak köszönhetően a CX-5 igazodik az adott körülményekhez, figyelembe véve a vezető szándékát, az út meredekségét vagy a kormányzási szöget.

Összkerékmeghajtás 27 érzékelő segítségével figyeli az autó körüli környezetet és gyűjti az információkat. Terepjáró funkcióinak köszönhetően a CX-5 igazodik az adott körülményekhez, figyelembe véve a vezető szándékát, az út meredekségét vagy a kormányzási szöget.

Terepjárós vonások

A Mazda intelligens AWD rendszere felel az üzemanyaghatékonyság maximalizálásért és azért, hogy megakadályozza az autó csúszását azzal, hogy a megfelelő helyre és a megfelelő időben továbbítja a szükséges nyomatékot. A CX-5 biztonsága az egész család védelmének érdekében lett a megnövelve. G-Vectoring Control Plus pedig teljesen az vezető kezébe adja az irányítást és biztosítja a stabilitást, hogy minden kanyarban jól tapadjon az autó!

KODO formanyelv: Az autó lelke

Az autó és a vezető közötti különleges kapcsolat nem csupán sofőr és jármű, annál több. Ezt képviseli a KODO formanyelv és a Jinba Ittai ideológia, amely a kocsi és a vezető közötti egység magával ragadó élményét nyújtja. Többfunkciós vezérlésének könnyűsége, a beltér precíz kialakítás és minden szegletet átjáró komfort mind a CX-5 egyedi élményét biztosítják, hogy a család otthon érezze magát! Ma ez az egyik legjobb közepes méretű családi SUV.

Tesztvezetés - Ajánlatkérés

Ne maradjon le a legjobb ajánlatainkról!Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

Kapcsolat

Szerviz