fbpx
Gyors linkek

Mazda
Schneider Autóház

Mazda MX-30

MOST AKÁR 3 MILLIÓ FT-OS KEDVEZMÉNNYEL

Mazda MX-30, hatalmas kedvezménnyel lehet az Öné!

Érdeklődjön kollégáinknál a Mazda első teljesen elektromos modelljéről és a kedvezmény részleteiről.

Mazda MX-30 az autózás igazi örömét testesíti meg.
Indulóár: 9.990.000 Ft-tól.

Az MX-30 több, mint egy autó

Az új MX-30 egyszerre képviseli a jövőt és az igazi Mazda-élményt. A minimalista ívek, valamint az egyedi és extravagáns elemek kompozíciója teszi igazán különlegesség a színtiszta árammal működő MX-30-at. A Mazdára jellemző KODO formanyelv, a mozgás lelke filozófia ebben az elektromos, robosztus mégis kecses autóban is visszaköszön: kézzel, agyagmodellezéssel öltött először formát, majd a gyártás során a Mazda életet lehelt, majd személyiséggel ruházta fel az MX-30-at.

Erő, szépség és tér

A vadonatúj MX-30 a Mazdákra jellemző teljesítményt képviseli egy elektromos autó alakjában. A 140 lóerő felel a A kistömegű, azonban a mindennapokra szabott akkumulátor 200 km-es hatótávolsággal elégíti ki a vezető igényeit, és mindeközben mérsékelt marad az energiafelhasználása az ökológiai lábnyom csökkentésének érdekében. Az akkumulátor minőségét a 8 éves garancia garantálja.

A tágas és nyitott utastér növeli az utasok komfortérzetét, mégis közelebb hozza az autóban együtt utazó személyeket. Az igényes és stílusos dizájnt minimalista és elegáns enteriőrje biztosítja, amely a legkiválóbb minőségű anyagok felhasználásával készült.

Regisztráljon, hogy kipróbálhassa a vadonatúj teljesen elektromos Mazda MX30-at márkekereskedéseink egyikében Pécsen vagy Kaposváron!

Tesztvezetés Regisztráció

Ne maradjon le a legjobb ajánlatainkról!Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

Kapcsolat

Szerviz