fbpx

Online bemutatótermünk

Egyedülálló, széles modellválaszték, a lehető legjobb árakon

Új Mazda MX-30

Természetes elektromos autózás és átgondolt kialakítás

Mazda bevezető MX-30

Érkezik a Mazda első teljesen elektromos modellje. Átgondolt kialakítás, letisztult külső, nyitott belső tér és innovatív technológia A vadonatúj Mazda MX-30 az autózás igazi örömét testesíti meg.

Az MX-30 több, mint egy autó

Az új MX-30 egyszerre képviseli a jövőt és az igazi Mazda-élményt. A minimalista ívek, valamint az egyedi és extravagáns elemek kompozíciója teszi igazán különlegesség a színtiszta árammal működő MX-30-at. A Mazdára jellemző KODO formanyelv, a mozgás lelke filozófia ebben az elektromos, robosztus mégis kecses autóban is visszaköszön: kézzel, agyagmodellezéssel öltött először formát, majd a gyártás során a Mazda életet lehelt, majd személyiséggel ruházta fel az MX-30-at.

Erő, szépség és tér

A vadonatúj MX-30 a Mazdákra jellemző teljesítményt képviseli egy elektromos autó alakjában. A 140 lóerő felel a A kistömegű, azonban a mindennapokra szabott akkumulátor 200 km-es hatótávolsággal elégíti ki a vezető igényeit, és mindeközben mérsékelt marad az energiafelhasználása az ökológiai lábnyom csökkentésének érdekében. Az akkumulátor minőségét a 8 éves garancia garantálja.

A tágas és nyitott utastér növeli az utasok komfortérzetét, mégis közelebb hozza az autóban együtt utazó személyeket. Az igényes és stílusos dizájnt minimalista és elegáns enteriőrje biztosítja, amely a legkiválóbb minőségű anyagok felhasználásával készült.

Regisztráljon, hogy kipróbálhassa a vadonatúj teljesen elektromos Mazda MX30-at márkekereskedéseink egyikében Pécsen vagy Kaposváron!

Tesztvezetés Regisztráció

Ne maradjON le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

© Schneider Autóház Kft. 2020